მუყაოს აგროვებენ ნაგვის ურნებიდან და ჯართიდან.
ეს ყველაფერი გადააქვთ ქარხნებში, სადაც ხდება მისი გადამუშავება.
ახლა, გოფრირებული ყუთები დალაგებულია მასში დამატებული მასალების მიხედვით ან გამოყოფილია ყუთის მუყაოსა და გოფრირებული მუყაოს სახით.
გოფრირებული მუყაო ჩვეულებრივ არის სქელი და ხისტი.
მეორე მხრივ, ყუთის მუყაო გოფრირებული მუყაოსთან შედარებით ჩვეულებრივ თხელი და შედარებით მოქნილია.
მუყაოს ყუთი გამოიყენება მარცვლეულის ყუთებისა და კვერცხის ყუთების დასამზადებლად.
ამ პროცესის შემდეგ, ამ ნაწილებს ურევენ წყალსა და ქიმიკატებში და შემდეგ ამზადებენ რბილობს.
წყალი და სხვა ქიმიური ნივთიერებები ისე არის დამატებული, რომ ქაღალდის ნაჭრები იშლება ნაწილებად.
ამ პროცესს ჩვეულებრივ უწოდებენ პულპირებას.
ხოლო, ამ პროცესის შემდეგ ნარევს ემატება ახალი რბილობი.
დამატებული ახალი რბილობი, როგორც წესი, ხისგან მზადდება.
ახლა კი, მთელი ეს სითხე მყარდება და ხდება უფრო მტკიცე.
ფილტრაციის შემდეგ, მოდის გამელვარების პროცესი.
გაფილტრული რბილობი გადის ფლოტაციურ მოწყობილობას.
რბილობი მუშავდება მთელი რიგი ქიმიკატებით, რომლებიც იღებენ მელანსა და საღებავს.
ამ პროცესს ჩვეულებრივ უწოდებენ დასუფთავების პროცესს.
საბოლოო პროდუქტი მზად არის გადამუშავების საბოლოო საფეხურისტვის.
გაშრობის პროცესში, რბილობი ასევე გადის ავტომატიზებულ მანქანას, რათა გამოიდვნოს ზედმეტი წყალი.
ეს კი ხელს უწყობს გრძელი რულონების ფორმირებას მყარ ფურცლებზე, რომელსაც შიდა დაფას უწოდებენ.
ახლა ეს შიდა დაფები ერთმანეთზეა შეკრული და გადაფარებული ფენებად, რათა მოხდეს ახალი დაფის წარმოება.